CGM LIFE is jouw persoonlijke gezondheidsomgeving, ook wel een PGO genoemd.
 
Het is een website waarop je jouw medische gegevens kunt inzien, waaronder die van onze praktijk. Handig in één overzicht.

 

In de PGO zie je alle behandelingen en alle gegevens die bekend zijn bij huisartsen. Hierdoor kan je zelf zien welke informatie er over jou is vastgelegd en kan je dat makkelijk delen met andere zorgverleners.

 

Voor het aanmelden heb je een DigiD nodig. Meld je vandaag nog aan via mijnlife.nl. Het is gratis voor iedereen in Nederland boven de 16 jaar. Op de website vind je uitleg over het aanmelden en het eerste gebruik.

 

Mijn lijf, mijn LIFE. Met CGM LIFE heb je zelf de regie over jouw zorggegevens.

Ga naar mijnlife.nl

Registreren

Hierboven vindt u een korte video instructie hoe u zich kunt aanmelden voor CGM LIFE. 

Hoe verder na aanmelding?

Nadat u zich heeft aangemeld voor CGMLIFE kunt u direct uw medische gegevens inzien. Zie bovenstaande uitlegvideo voor het eerste gebruik.

Veilig gegevens uitwisselen via MedMij


Wilt u gegevens over uw gezondheid van uw huisarts, apotheek of ziekenhuis in uw PGO zetten? Of wilt u gegevens delen met uw dokter? Dan is een veilige verbinding nodig. Als een PGO een MedMij-label heeft, dan weet u zeker dat het veilig is. MedMij is dé Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen en opslaan van gezondheidsgegevens. Apps, websites en PGO’s die veilig gegevens uitwisselen via MedMij herkent u aan het MedMij-label. Zij moeten aan veel regels voldoen voordat zij het label krijgen.

 

Wilt u meer weten over MedMij? Ga dan naar www.medmij.nl